Rólunk

Távol a világ zajától, mégis Buda központjában, a Rózsadombon található a 2016 tavaszán újra megnyitott Vadrózsa Étterem, a honi gasztronómia egyik fellegvára.

Konyhánkkal a tradicionális magyar és nemzetközi konyha remekeit elevenítjük fel elfogadható áron, de kiváló minőségben, nem megfeledkezve a modern konyhatechnológiai eljárásokról sem.

"Vadrózsa - a mindennapok luxusa"

Far from the madding crowd, yet in the center of Buda – in the heart of the elegant Rózsadomb district – stands the prestigious Vadrózsa Restaurant with all its glory as one of the citadels of indigenous Hungarian gastronomy, re-opened in the spring of 2016.

Our cuisine represents traditional Hungarian and international gastronomy at its finest for affordable prices, yet bearing the importance of modern kitchen technology in mind as well.

"Vadrózsa - affordable luxury"

A Séf

Ajánlata

Aktuális

Étlapunk

Levesek / SoupsElőételek / AppetizersFőételek / Main courseDesszertek / DessertsBorok&Pezsgők / Wines&ChampagnesSörök / BeersVadrózsa Klasszikusai / Vadrózsa’s ClassicsA konyhafőnök kedvencei / Chef’s favorites

Marhatea zöldségekkel, marhahússal, házi tésztával vagy maceszgombóccal

Consommé with fresh vegetables, beef meat, home made pastry or motza dumpling

Thai csirkeleves kókusztejjel, lime-mal, chilivel, korianderrel, gyömbérrel

Thai chicken soup with coconut milk, lime, chili, coriander and ginger

Toszkán paradicsomleves friss fűszerekkel, parmezán ropogóssal

Toscan tomato soup with fresh spicies and parmesan chips

Kerti kevert saláta, dióval, gorgonzolával, körtével, mézzel

Assorted fresh salad with walnut, gorgonzola, pear and honey

Libamáj trilógia (hideg libamáj, grillezett libamáj, libamáj brülée)

Goose liver trilogy (cold goose liver, grilled goose liver, goose liver brulée)

Vadrózsa ízelítő (libamáj, füstölt libamell, libasajt, libakolbász, tepertő, tojáspástétom)

Vadrózsa’s special (goose liver, smoked goose breast, goose cheese, goose sausage, greaves and egg pasty)

Citrusos lazacsaláta, sült paradicsommal, uborkával, pestoval

Salmon salad with citrus, roasted tomato, cucumber and pesto

Grillezett gomolyasajt, naranccsal, mézzel, retekkel

Grilled smearcase with orange, honey and horse-radish

Vaslapon sült branzino egészben, fokhagymás fehérboros parajsalátával

Whole roasted branzino in salt with white wine and garlic flavoured spinach salad

Supreme jércemell, bazsalikomos paradicsom, szarvasgombás szélesmetélt

Supreme breast of pullet, basil tomato, truffle tagliatelle

Bőrén sült fogasfilé könnyű citromos mártással

Roasted pike perch filet with a light lemon sauce

Francia kacsamell portóiban párolt körtével, gesztenyével, naranccsal

French breast of duck with chestnut, orange and in Porto red wine steamed pear

Fűszeres chilis marhasteak (200g) mézzel, mustárral, rósejbnivel

Spicy beefsteak (200 g) with chili, mustard, honey and potato chips

Grillezett libamáj vadmézben sült gyümölcsökkel, sütőtökkrémmel

Grilled goose liver, roasted fruits in honey and pumpkin cream

Mandulás pisztráng rukkolával, kuszkusszal és karfiollal

Forrelle with almond, ruccola, couscous, and cauliflower

Áfonyás őzgerinc vörösboros kardamomos körtével, házi burgonyakrokettel

Saddle of venison with blueberry, red wine and cardamom flavoured pear and home made potato croquette

Lángoló „Vadrózsa palacsinta” narancsos diós töltelékkel, forró csokiöntettel

Flaming pancake filled with orange flavoured walnut, hot chocolate

Jeges meggy sorbet Creme de Cassissal, Proseccoval és mentával

Icy sour cherry sorbet with Creme de Cassis, Prosecco and mint

Belga csokoládéláva vanília fagylalttal, fahéjas meggyraguval

Belgian chocolate lava with vanilla ice cream and cinnamon sour cherry ragout

Fehér csokoládés sajttorta erdei bogyós gyümölcsökkel

White chocholate cheese cake with forrest berry fruits

Mészáros Chardonnay - Szekszárd

Mészáros Rosé - Szekszárd

Mészáros Cabernet Cuvée - Szekszárd

Mészáros Kadarka - Szekszárd

Hidaspetrei Cabernet Franc Reserve - Szekszárd

Ohmerops Cuvée - Szekszárd

Gere & Schubert Cserszegi Fűszeres 2016

Bakonyi Péter Csavargó Cuvée 2016

Martinus Olaszrizling 2015

Bárdos Sauvignon Blanc 2016

Haraszthy Vallejo Etyek-Budai Sir Irsai 2016

Figula Pinot Gris 2016

Szászi Endre Badacsonyi Cuvée 2015

St. Andrea Napbor 2016

Figula Sáfránkert Olaszrizling 2015

Kázsmér Excellence Viognier 2015

Pajzos Furmint Selection 2013

Haraszthy Rosé 2016

Kiss Gábor 364 Rosé 2016

Sauska Rosé 2016

Ikon Merlot 2016

Ikon Cabernet Sauvignon 2015

Weninger Kékfrankos 2015

Bakonyi Péter „Pír” Cuvée 2016

Csányi Villányi Kővilla Cabernet Franc 2012

St.Andrea Áldás Egri Bikavér 2015

Vylyan Montenuovo Cuvée 2012/13

Fantastico Malbec 2013

Etyeki Kúria Pinot Noir 2015

Sauska Cuvée 7 Villány 2013

Gere Kopar 2012/13

Bock Syrah 2013/14

Vineum Tokaji Furmint Késői szüret 2013

Oremus Édes Szamorodni 2012

Árvai Tokaji Édesem Sárgamuskotály 2016

Grand Tokaj Aszú 2013

Vineum Tokaji Aszú 6 puttonyos 2008

Szepsy 6 puttonyos Aszú 2008

Hungaria Extra Dry

Fantinel Prosecco Extra Dry

Kreinbacher Classic Brut

Astoria „Fano” Asolo Prosecco Superior D.O.C.G

Astoria Fashion Victim Moscato

Veuve Clicquot Brut

Billecart Salmon Brut Rosé

Ruinart Balnc de Blancs

Dom Pérignon 2006

Pol Roger Sir Winston Churchill 2004

Krusovice cerne

(0,5 l) üveges barna/bottled dark

Heineken

(0,33 l) üveges/bottled

Edelweiss

(0,5 l) üveges búza/bottled wheat

Guiness

(0.33 l) üveges ír fekete/ bottled Irish black

Gösser

(0,3 l) csapolt/draught

Gösser

(0,5 l) csapolt/draught

Valódi borjú bécsi, eredeti burgonyasalátával

Wienerschnitzel of veal with authentic potato salad

Borjúpörkölt tanyasi galuskával

Hungarian veal stew with home made dumplings

Sólet libacombbal, tojással

Cholent with goose leg and egg

Hideg libamáj zsírjában sütve, narancs- és lilahagyma lekvárral

Cold goose liver in it’s own fat with orange- and purple onion jam

Házi libamájpástétom meleg vajas kaláccsal, birslekvárral

Home made gooseliver pate with hot buttered brioche and quince jam

Borókás vadraguleves cserépfazékban

Game ragout soup with juniper berry served in a ceramic pot

Szilvaleves marcipánnal töltött szilvával és mandulapelyhekkel

Plum soup with marzipan stuffed plum and almond flakes

A híres Vadrózsa burger marhahúsból (200g), grillezett libamájjal, ropogós sült burgonyával, ajolival, karamelizált hagymával, házi buciban

The famous Vadrózsa’s beef burger (200 g) with grilled goose liver, chips, ajoli, caramelized onion

Fekete rizottó Szent Jakab- és zöldkagylóval, vörös kaviárral

Black risotto with St. Jacob scallop, green mussel and red caviar

Királyrák sáfrányos rizottóval

King crab with saffron risotto

Bárányborda ropogós pisztácia kéregben, konfitált fokhagymával, párolt paraj levelekkel

Lamb cutlet in a crispy crust, confit garlic and steamed spinach

Szőke Szakáll kedvence (Rozmaringos borjúcsülök, erdei gombás tagliatellével)

Szőke Szakáll’s favorite (Knuckle of veal with rosemary and forest mushroom tagliatelle)

Homár egészben, fokhagymás spagettivel, fehérbor mártással, friss petrezselyemmel

Whole lobster with garlic spaghetti, white wine sauce and fresh parsley

Mézeskalács szuflé marcipán öntettel

Gingerbread soufflé with marzipan dressing

Forró almás pite vanília fagylalttal

Hot apple pie with vanílla ice cream

Aktuális

Események

Galéria

Nyitvatartás

Elérhetőség

Nyitvatartás

Hétfő - Szombat: 12-23 óra között.
vasárnap: 12-16 óra között.

Elérhetőség

+36/1-326-5809, +36/20-442-2245
vadrozsa@vadrozsa.hu
1025 Budapest, Pentelei Molnár utca 15.