Rólunk

Távol a világ zajától, mégis Buda központjában, a Rózsadombon található a 2016 tavaszán újra megnyitott Vadrózsa Étterem, a honi gasztronómia egyik fellegvára.

Konyhánkkal a tradicionális magyar és nemzetközi konyha remekeit elevenítjük fel elfogadható áron, de kiváló minőségben, nem megfeledkezve a modern konyhatechnológiai eljárásokról sem.

"Vadrózsa - a mindennapok luxusa"

 

A Séf

 

Ajánlata

 

Aktuális

 

Étlapunk

 

LevesekElőételekFőételekDesszertekVadrózsa KlasszikusaiA konyhafőnök kedvenceiBorok&PezsgőkSörök

Thai csirkeleves

Húsleves, házi tésztával vagy maceszgombóccal

Szezonális gyümölcsleves

Libamáj trilógia (hideg libamáj, grillezett libamáj, libamáj brülée)

Vadrózsa ízelítő (libamáj, füstölt libamell, libasajt, libakolbász, tepertő, tojáspástétom)

Burrata, házi aszalt paradicsom

Chilis-fokhagymás garnélarák

Velős csont kemencében sütve, házi pirított kenyér

Chilis marhasteak (200g), fűszervaj, vaslapon sült burgonya

Csirkemell steak Hölgyeknek – erdei gomba, tejszínes pappardelle

Csirkemell steak Uraknak - lángos, borjúvelő, libamáj

Kacsamell steak, narancslekvár, káposztás rétes

Bárány bourguignon, polenta

Grillezett libamáj, vadmézben sült gyümölcsök

Borjú Wellington, szarvasgombás burgonyakrém

Branzino egészben (350 g) választható körettel

Lazac steak (180 g) választható körettel

Aranydurbincs egészben (300 g) választható körettel

Fogasfilé (180 g) választható körettel

Belga csokoládéláva vanília fagylalttal, fahéjas meggyraguval

Fehér csokoládés túrótorta

Marcipános flódni

Császármorzsa

Borjú bécsi, eredeti burgonyasaláta

Borjúpaprikás, tanyasi galuska

Sólet, libacomb, főtt tojás

Őszibarackos nudli

Zsenge, kerti főzelék, ropogós csirkemell

Andalúz paella (csirkével)

Klasszikus paella (tengeri finomságokkal)

Nyári gyümölcs consommé, csokoládés túrógombóc

Kovászos uborkaleves, rántott hal

Húsával töltött borjúláb, vöröslencse saláta, sült fokhagymás majonéz

Grillezett libamáj, tejfölös fokhagymás laskagomba, újburgonya

Sistergő bélszíncsíkok, friss lecsó, sült burgonya

Hagymás rostélyos, konfitált burgonya, uborkasaláta sorbet

Gomolya, málna saláta

Mészáros Chardonnay - Szekszárd

Mészáros Rosé - Szekszárd

Mészáros Cabernet Cuvée - Szekszárd

Mészáros Kadarka - Szekszárd

Hidaspetrei Cabernet Franc Reserve - Szekszárd

Ohmerops Cuvée - Szekszárd

Gere & Schubert Cserszegi Fűszeres 2016

Bakonyi Péter Csavargó Cuvée 2016

Martinus Olaszrizling 2015

Bárdos Sauvignon Blanc 2016

Haraszthy Vallejo Etyek-Budai Sir Irsai 2016

Figula Pinot Gris 2016

Szászi Endre Badacsonyi Cuvée 2015

St. Andrea Napbor 2016

Figula Sáfránkert Olaszrizling 2015

Kázsmér Excellence Viognier 2015

Pajzos Furmint Selection 2013

Haraszthy Rosé 2016

Kiss Gábor 364 Rosé 2016

Sauska Rosé 2016

Ikon Merlot 2016

Ikon Cabernet Sauvignon 2015

Weninger Kékfrankos 2015

Bakonyi Péter „Pír” Cuvée 2016

Csányi Villányi Kővilla Cabernet Franc 2012

St.Andrea Áldás Egri Bikavér 2015

Vylyan Montenuovo Cuvée 2012/13

Fantastico Malbec 2013

Etyeki Kúria Pinot Noir 2015

Sauska Cuvée 7 Villány 2013

Gere Kopar 2012/13

Bock Syrah 2013/14

Vineum Tokaji Furmint Késői szüret 2013

Oremus Édes Szamorodni 2012

Árvai Tokaji Édesem Sárgamuskotály 2016

Grand Tokaj Aszú 2013

Vineum Tokaji Aszú 6 puttonyos 2008

Szepsy 6 puttonyos Aszú 2008

Hungaria Extra Dry

Fantinel Prosecco Extra Dry

Kreinbacher Classic Brut

Astoria „Fano” Asolo Prosecco Superior D.O.C.G

Astoria Fashion Victim Moscato

Veuve Clicquot Brut

Billecart Salmon Brut Rosé

Ruinart Blanc de Blancs

Dom Pérignon 2006

Pol Roger Sir Winston Churchill 2004

Krusovice cerne

(0,5 l) üveges / barna

Heineken

(0,33 l) üveges

Edelweiss

(0,5 l) üveges / búza

Guiness

(0.33 l) üveges / ír / fekete

Gösser

(0,3 l) csapolt

Gösser

(0,5 l) csapolt

Rendezvényhelyszíneink


KÖNYVTÁRSZOBA
Mérete: 40 m2
Konferencia: 36 fő
Bankett: 20 fő
Állófogadás: 30 fő
TÉLIKERT ÉS TÜKÖRTEREM
Mérete: 120 m2
Konferencia: 70 fő
Bankett: 80 fő
Állófogadás: 100 fő

 

 

 

GYARMATI TEREM
Mérete: 60 m2
Konferencia: 40 fő
Bankett: 40 fő
Állófogadás: 50 fő
KERT
Mérete: 400 m2
Konferencia: 250 fő
Bankett: 120 fő
Állófogadás: 250 fő

Aktuális

 

Események

 

Galéria

Nyitvatartás

 

Elérhetőség

 

Nyitvatartás

Hétfő - Szombat: 12:00-23:00
vasárnap: 12:00-16:00

Elérhetőség

+36/1-326-5809, +36/20-442-2245
vadrozsa@vadrozsa.hu
1025 Budapest, Pentelei Molnár utca 15.