Rólunk

Távol a világ zajától, mégis Buda központjában, a Rózsadombon található a 2016 tavaszán újra megnyitott Vadrózsa Étterem, a honi gasztronómia egyik fellegvára.

Konyhánkkal a tradicionális magyar és nemzetközi konyha remekeit elevenítjük fel elfogadható áron, de kiváló minőségben, nem megfeledkezve a modern konyhatechnológiai eljárásokról sem.

"Vadrózsa - a mindennapok luxusa"

Far from the madding crowd, yet in the center of Buda – in the heart of the elegant Rózsadomb district – stands the prestigious Vadrózsa Restaurant with all its glory as one of the citadels of indigenous Hungarian gastronomy, re-opened in the spring of 2016.

Our cuisine represents traditional Hungarian and international gastronomy at its finest for affordable prices, yet bearing the importance of modern kitchen technology in mind as well.

"Vadrózsa - affordable luxury"

A Séf

Ajánlata

Aktuális

Étlapunk

Levesek / SoupsElőételek / AppetizersFőételek / Main courseDesszertek / DessertsBorok&Pezsgők / Wines&ChampagnesSörök / BeersVadrózsa Klasszikusai / Vadrózsa’s Classics

Húsleves, házi tésztával vagy maceszgombóccal

Consommé with home made noodles or matzo ball

Minestrone, provolone chips

Minestrone, provolone chips

Szezonális gyümölcsleves

Seasonal fruit soup

Blonde marhagulyás fazékban

Blonde beef goulash in a pot

Libamáj trilógia (hideg libamáj, grillezett libamáj, libamáj brülée)

Goose liver trilogy (cold goose liver, grilled goose liver, goose liver brulée)

Vadrózsa ízelítő (libamáj, füstölt libamell, libasajt, libakolbász, tepertő, tojáspástétom)

Vadrózsa’s special (goose liver, smoked goose breast, goose cheese, goose sausage, greaves and egg pasty)

Burrata, házi aszalt paradicsom

Burrata, home made sun-dried tomato

Házilag pácolt lazac, sült cékla, tormafagylalt

Home made salmon gravlax, fried beetroot, horse-radish ice cream

Chilis-fokhagymás garnélarák

Shrimps, chili, garlic

Bőrén sült fogasfilé, grillezett kerti zöldek

Roasted pike perch filet, grilled garden greens

Chilis marhasteak (200g), fűszervaj, vaslapon sült burgonya

Chili beefsteak (200 g), spicy butter, roasted potato

Grillezett libamáj, vadmézben sült gyümölcsök

Grilled foie gras, roasted fruits in wild honey

Csirkemell steak Hölgyeknek – erdei gomba, tejszínes pappardelle

Chicken breast steak for Ladies – wild mushroom, creamy pappardelle

Csirkemell steak Uraknak - lángos, borjúvelő, libamáj

Chicken breast steak for Gentlemen – „lángos”, calf bone marrow, foie gras

Kacsamell steak, narancslekvár, káposztás rétes

Duck breast steak, marmalade, cabbage strudel

Lazac steak, zöldséges rizottó

Salmon steak, vegetable risotto

Bárány bourguignon, polenta

Lamb bourguignon, polenta

Grillezett libamáj, vadmézben sült gyümölcsök

Grilled foie gras, roasted fruits in wild honey

Borjú Wellington, szarvasgombás burgonyakrém

Veal Wellington, truffle potato cream

Belga csokoládéláva vanília fagylalttal, fahéjas meggyraguval

Belgian chocolate lava with vanilla ice cream and cinnamon sour cherry ragout

Fehér csokoládés sajttorta erdei bogyós gyümölcsökkel

White chocholate cheese cake with forrest berry fruits

Óriás túrógombóc, édes tejföl

Giant curd cottage cheese dumpling, sweet crème fraîche

Marcipános flódni

Marzipan flodni (apple, walnut, poppy seed pastry)

Mészáros Chardonnay - Szekszárd

Mészáros Rosé - Szekszárd

Mészáros Cabernet Cuvée - Szekszárd

Mészáros Kadarka - Szekszárd

Hidaspetrei Cabernet Franc Reserve - Szekszárd

Ohmerops Cuvée - Szekszárd

Gere & Schubert Cserszegi Fűszeres 2016

Bakonyi Péter Csavargó Cuvée 2016

Martinus Olaszrizling 2015

Bárdos Sauvignon Blanc 2016

Haraszthy Vallejo Etyek-Budai Sir Irsai 2016

Figula Pinot Gris 2016

Szászi Endre Badacsonyi Cuvée 2015

St. Andrea Napbor 2016

Figula Sáfránkert Olaszrizling 2015

Kázsmér Excellence Viognier 2015

Pajzos Furmint Selection 2013

Haraszthy Rosé 2016

Kiss Gábor 364 Rosé 2016

Sauska Rosé 2016

Ikon Merlot 2016

Ikon Cabernet Sauvignon 2015

Weninger Kékfrankos 2015

Bakonyi Péter „Pír” Cuvée 2016

Csányi Villányi Kővilla Cabernet Franc 2012

St.Andrea Áldás Egri Bikavér 2015

Vylyan Montenuovo Cuvée 2012/13

Fantastico Malbec 2013

Etyeki Kúria Pinot Noir 2015

Sauska Cuvée 7 Villány 2013

Gere Kopar 2012/13

Bock Syrah 2013/14

Vineum Tokaji Furmint Késői szüret 2013

Oremus Édes Szamorodni 2012

Árvai Tokaji Édesem Sárgamuskotály 2016

Grand Tokaj Aszú 2013

Vineum Tokaji Aszú 6 puttonyos 2008

Szepsy 6 puttonyos Aszú 2008

Hungaria Extra Dry

Fantinel Prosecco Extra Dry

Kreinbacher Classic Brut

Astoria „Fano” Asolo Prosecco Superior D.O.C.G

Astoria Fashion Victim Moscato

Veuve Clicquot Brut

Billecart Salmon Brut Rosé

Ruinart Balnc de Blancs

Dom Pérignon 2006

Pol Roger Sir Winston Churchill 2004

Krusovice cerne

(0,5 l) üveges barna/bottled dark

Heineken

(0,33 l) üveges/bottled

Edelweiss

(0,5 l) üveges búza/bottled wheat

Guiness

(0.33 l) üveges ír fekete/ bottled Irish black

Gösser

(0,3 l) csapolt/draught

Gösser

(0,5 l) csapolt/draught

Borjú bécsi, eredeti burgonyasaláta

Wienerschnitzel of veal, authentic potato salad

Borjúpaprikás, tanyasi galuska

Hungarian veal stew, home made dumplings

Sólet, libacomb, főtt tojás

Cholent, goose leg, baked egg

Aktuális

Események

Galéria

Nyitvatartás

Elérhetőség

Nyitvatartás

Hétfő - Szombat: 12-23 óra között.
vasárnap: 12-16 óra között.

Elérhetőség

+36/1-326-5809, +36/20-442-2245
vadrozsa@vadrozsa.hu
1025 Budapest, Pentelei Molnár utca 15.