Rólunk

Távol a világ zajától, mégis Buda központjában, a Rózsadombon található a 2016 tavaszán újra megnyitott Vadrózsa Étterem, a honi gasztronómia egyik fellegvára, a Fine-Classis hazai megteremtője.

Konyhánkkal a tradicionális magyar és nemzetközi konyha remekeit elevenítjük fel, kiváló minőségben, nem megfeledkezve a modern konyhatechnológiai eljárásokról sem.

"Vadrózsa - a mindennapok luxusa"

 

Vadrózsa klasszikusai - az év 365 napján

 

Aktuális

 

Étlapunk

 

LevesekElőételekFőételekDesszertek Chef ajánlatItalok

Libahúsleves maceszgombóccal és zöldségekkel

Tavaszi bárányraguleves vargányás burgonyagombóccal

Gambas al Ajillo (spanyolos fokhagymás tigrisrák)

Mézzel grillezett kecskesajt kerti kevert salátával

Kemencében sült velős csont fokhagymával, pirítóssal

Vadrózsa ízelítő (hideg libamáj, füstölt libamell, libamáj pástétom, libasajt, zsidó tojás)

Tagliatelle pirított garnélával, San Marzano paradicsommal

Borjúpaprikás tojásos galuskával

Roston sült libamáj almával és habos burgonyapürével

Ribeye steak (300g) zöldbors mártással, serpenyőben sült burgonyával

Mozzarellával és paradicsommal sült csirkemell grillezett polentával és házi pesto-val

Kacsamell kávés jus-vel és fűszeres répás rétessel

Bőrén sült fogas filé avokádós garnélával és grillezett zöldségekkel

Ropogós libacomb sólettel és főtt tojással

Fűszerkéregben sült Új-Zélandi tejes báránygerinc brindzával sütött francia rakott burgonyával és sült langyos paprika salátával

Créme brulée idénygyümölcsökkel

Belga csokoládéláva sztracsatella fagylalttal, friss gyümölcsökkel

Flódni dió fagylalttal

Somlói galuska ropogós csokoládéval és kandírozott dióval

Mentás zöldborsókrémleves cukorborsóval, cheddar sajtos tésztaropogóssal

Csiga héjában, zöldfűszeres vajjal (6 db)

Falafel golyók avokádó mártással

Borjú Wellington, szarvasgombás burgonyakrémmel

Borjú bécsi habos burgonyapürével

Ropogós malaccsülök”Pékné módra”

Haltepertő lilahagymával

Eszterházy pohárdesszert

Mojito

(Bacardi, szóda, menta, lime)

Cuba Libre

(Bacardi, cola, lime)

Aperol Spritz

(Aperol, pezsgő, szóda, narancs)

Kir Royale

(Creme de cassis, pezsgő)

Summer Fresh

(passion fruit, eper, almalé, szóda, lime)

„Classic” limonádé

(citrom, narancs, lime, cukor, szóda)

„Mojo” limonádé

(citrom, lime, uborka, friss menta, cukorszirup, szóda)

„Red” limonádé

(citrom, lime, málna, bazsalikom, szóda)

Krusovice cerne

(0,5 l) üveges / barna

Heineken

(0,33 l) üveges

Edelweiss

(0,5 l) üveges / búza

Coca-cola / Coca-cola Zero

(0,25 l)

Schweppes tonic

(0,25 l)

Canada Dry gyömbér

(0,25 l)

Cappy Alma

(0,2 l)

Cappy narancs

(0,2 l)

Frissen facsart narancslé

(0,2 l)

Espresso

Cappuccino

Americano

Latte macchiato

Jeges kávé

Ír kávé

Forró csokoládé

Gösser

(0,3 l) csapolt

Gösser

(0,5 l) csapolt

Dilmah teák széles választékban

Szentkirályi ásványvíz

0,33 l

Szentkirályi ásványvíz

0,75 l

Rendezvényhelyszíneink


KÖNYVTÁRSZOBA
Mérete: 40 m2
Konferencia: 36 fő
Bankett: 20 fő
Állófogadás: 30 fő
TÉLIKERT ÉS TÜKÖRTEREM
Mérete: 120 m2
Konferencia: 70 fő
Bankett: 80 fő
Állófogadás: 100 fő

 

 

 

GYARMATI TEREM
Mérete: 60 m2
Konferencia: 40 fő
Bankett: 40 fő
Állófogadás: 50 fő
KERT
Mérete: 400 m2
Konferencia: 250 fő
Bankett: 120 fő
Állófogadás: 250 fő

Aktuális

 

Események

 

Galéria

Nyitvatartás

 

Elérhetőség

 

Nyitvatartás

Kedd - Szerda: 17.00-23.00
Csütörtök - Szombat: 12:00-23:00
vasárnap: 12:00-16:00

Elérhetőség

+36/1-326-5809, +36/20-442-2245
vadrozsa@vadrozsa.hu
1025 Budapest, Pentelei Molnár utca 15.