About us

 

Far from the madding crowd, yet in the center of Buda – in the heart of the elegant Rózsadomb district – stands the prestigious Vadrózsa Restaurant with all its glory as one of the citadels of indigenous Hungarian gastronomy, re-opened in the spring of 2016.

Our cuisine represents traditional Hungarian and international gastronomy at its finest for affordable prices, yet bearing the importance of modern kitchen technology in mind as well.

"Vadrózsa - affordable luxury"

The Chef's

 

Offer

 

Current

 

MENU

 

Levesek / SoupsElőételek / AppetizersFőételek / Main courseDesszertek / DessertsBorok&Pezsgők / Wines&ChampagnesSörök / BeersVadrózsa Klasszikusai / Vadrózsa’s ClassicsA konyhafőnök kedvencei / Chef’s favorites

Thai csirkeleves

Thai chicken soup

Húsleves, házi tésztával vagy maceszgombóccal

Consommé with home made noodles or matzo ball

Szezonális gyümölcsleves

Seasonal fruit soup

Libamáj trilógia (hideg libamáj, grillezett libamáj, libamáj brülée)

Goose liver trilogy (cold goose liver, grilled goose liver, goose liver brulée)

Vadrózsa ízelítő (libamáj, füstölt libamell, libasajt, libakolbász, tepertő, tojáspástétom)

Vadrózsa’s special (goose liver, smoked goose breast, goose cheese, goose sausage, greaves and egg pasty)

Burrata, házi aszalt paradicsom

Burrata, home made sun-dried tomato

Chilis-fokhagymás garnélarák

Shrimps, chili, garlic

Velős csont kemencében sütve, házi pirított kenyér

Oven baked bone marrow, home made toast

Chilis marhasteak (200g), fűszervaj, vaslapon sült burgonya

Chili beefsteak (200 g), spicy butter, roasted potato

Csirkemell steak Hölgyeknek – erdei gomba, tejszínes pappardelle

Chicken breast steak for Ladies – wild mushroom, creamy pappardelle

Csirkemell steak Uraknak - lángos, borjúvelő, libamáj

Chicken breast steak for Gentlemen – „lángos”, calf bone marrow, foie gras

Kacsamell steak, narancslekvár, káposztás rétes

Duck breast steak, marmalade, cabbage strudel

Bárány bourguignon, polenta

Lamb bourguignon, polenta

Grillezett libamáj, vadmézben sült gyümölcsök

Grilled foie gras, roasted fruits in wild honey

Borjú Wellington, szarvasgombás burgonyakrém

Veal Wellington, truffle potato cream

Branzino egészben (350 g) választható körettel

Whole Bransino with optional side dish

Lazac steak (180 g) választható körettel

Salmon steak, with optional side dish

Aranydurbincs egészben (300 g) választható körettel

Whole gilt-head bream with optional side dish

Fogasfilé (180 g) választható körettel

Pike perch filet with optional side dish

Belga csokoládéláva vanília fagylalttal, fahéjas meggyraguval

Belgian chocolate lava with vanilla ice cream and cinnamon sour cherry ragout

Fehér csokoládés túrótorta

White chocholate cheese cake with forrest berry fruits

Marcipános flódni

Marzipan flodni (apple, walnut, poppy seed pastry)

Császármorzsa

Emperor’s crumbs

Mészáros Chardonnay - Szekszárd

Mészáros Rosé - Szekszárd

Mészáros Cabernet Cuvée - Szekszárd

Mészáros Kadarka - Szekszárd

Hidaspetrei Cabernet Franc Reserve - Szekszárd

Ohmerops Cuvée - Szekszárd

Gere & Schubert Cserszegi Fűszeres 2016

Bakonyi Péter Csavargó Cuvée 2016

Martinus Olaszrizling 2015

Bárdos Sauvignon Blanc 2016

Haraszthy Vallejo Etyek-Budai Sir Irsai 2016

Figula Pinot Gris 2016

Szászi Endre Badacsonyi Cuvée 2015

St. Andrea Napbor 2016

Figula Sáfránkert Olaszrizling 2015

Kázsmér Excellence Viognier 2015

Pajzos Furmint Selection 2013

Haraszthy Rosé 2016

Kiss Gábor 364 Rosé 2016

Sauska Rosé 2016

Ikon Merlot 2016

Ikon Cabernet Sauvignon 2015

Weninger Kékfrankos 2015

Bakonyi Péter „Pír” Cuvée 2016

Csányi Villányi Kővilla Cabernet Franc 2012

St.Andrea Áldás Egri Bikavér 2015

Vylyan Montenuovo Cuvée 2012/13

Fantastico Malbec 2013

Etyeki Kúria Pinot Noir 2015

Sauska Cuvée 7 Villány 2013

Gere Kopar 2012/13

Bock Syrah 2013/14

Vineum Tokaji Furmint Késői szüret 2013

Oremus Édes Szamorodni 2012

Árvai Tokaji Édesem Sárgamuskotály 2016

Grand Tokaj Aszú 2013

Vineum Tokaji Aszú 6 puttonyos 2008

Szepsy 6 puttonyos Aszú 2008

Hungaria Extra Dry

Fantinel Prosecco Extra Dry

Kreinbacher Classic Brut

Astoria „Fano” Asolo Prosecco Superior D.O.C.G

Astoria Fashion Victim Moscato

Veuve Clicquot Brut

Billecart Salmon Brut Rosé

Ruinart Balnc de Blancs

Dom Pérignon 2006

Pol Roger Sir Winston Churchill 2004

Krusovice cerne

(0,5 l) üveges barna/bottled dark

Heineken

(0,33 l) üveges/bottled

Edelweiss

(0,5 l) üveges búza/bottled wheat

Guiness

(0.33 l) üveges ír fekete/ bottled Irish black

Gösser

(0,3 l) csapolt/draught

Gösser

(0,5 l) csapolt/draught

Borjú bécsi, eredeti burgonyasaláta

Wienerschnitzel of veal, authentic potato salad

Borjúpaprikás, tanyasi galuska

Hungarian veal stew, home made dumplings

Sólet, libacomb, főtt tojás

Cholent, goose leg, baked egg

Tengelici spárga, hollandi mártás

Tengelic asparagus, hollandaise sauce

Eperkrémleves, kandírozott mogyoró

Strawberry cream soup, candied hazelnuts

Spárgakrémleves, zsenge spárgafej

Asparagus cream soup, tender asparagus

Húsával töltött borjúláb, vöröslencse saláta, sült fokhagymás majonéz

Stuffed veal chop, red lentil salad, garlic mayonnaise

Fogas terrine, Martini hab, tárkonyos spárgasaláta

Pike perch terrine, Martini foam, tarragon asparagus salad

Sistergő húsok: Kacsamell vagy Bélszín vagy Pecsenye libamáj – lecsó, sült burgonya

Sizzling meats: Duck breast or Beef or Goose liver – „lecsó”, roasted potato

Spárgarizottó, garnéla

Asparagus risotto, shrimp

Hagymás rostélyos, parázsburgonya

Roast beef, fried onions, baked potato

Eper mille-feuille

Strawberry mille-feuille

Friss eper, csokoládéfagylalt

Fresh strawberry, chocolate ice cream

EVENT VENUES


LIBRARY ROOM
Size: 40 m2
Conference: 36 guests
Banquette: 20 guests
Standing reception: 30 guests
WINTERGARDEN AND MIRROR ROOM
Size: 120 m2
Conference: 70 guests
Banquette: 80 guests
Standing reception: 100 guests

 

 

 

GYARMATI ROOM
Size: 60 m2
Conference: 40 guests
Banquette: 40 guests
Standing reception: 50 guests
GARDEN
Size: 400 m2
Conference: 250 guests
Banquette: 120 guests
Standing reception: 250 guests

Current

 

Events

 

Galery

Opening hours

 

Contact

 

Opening hours

Monday - Saturday: 12 pm - 11 pm
Sunday: 12 pm - 4 pm

Contact

+36/1-326-5809, +36/20-442-2245
vadrozsa@vadrozsa.hu
1025 Budapest, Pentelei Molnár utca 15.